GURU FUSION XL CARRYALL (GLG028)

Cikkszám: GLG028 Kategória:

Leírás

A GURU FUSION táskák 12 hónappal ezelőtti bevezetésekor több neves horgász is jelezte, hogy igényük lenne nagyobb, carryall méretű táskára is, amiben nagyméretű felszerelések is helyt kaphatnak.
A tervezésnél elsősorban a rakós botos görgők szállítása volt a cél, amiből bármelyik márka XL méretű görgőjéből elfér akár 2 darab is. De emellett számos egyéb, nagy kiterjedésű kiegészítő is elfér, mint például feeder karok, rakósbot- vagy topszet tartók, pótlábak.
A fő tároló rekesz mellett két nagy első zseb található a táskán, amelyek tökéletesek kisebb kiegészítőkhöz, előketartókhoz, de a Fusion Feederbox is tökéletesen illeszkedik a zsebekbe! A táska fő részének a belsejében mindkét oldalon rugalmas háló van, melyekkel a kisebb tárgyak is biztonságosan rögzítve szállíthatóak. További tárolóhely is rendelkezésre áll a felső cipzáras részben – tökéletes pénztárcák, telefonok és kulcsok tárolásához.Mint az összes eddigi táska sorozatnál, az egész táska rendkívül tartós anyagból készül, amely képes megtartani a nagy súlyt, amit ebbe a táskába pakolunk. A túlméretezett cipzárfogantyú és Guru logóval ellátott cipzárhúzók hosszú élettartamra vannak tervezve.
Kézi hordszíj egy tépőzáras markolattal rendelkezik, és egy állítható, levehető vállszíj is segíti a táska horgászhelyre történő szállítását.
Főbb jellemzők:
vállpánt
merev alj
erős cipzár
Táska mérete:
Szélesség 97cm
mélység 32cm (zsebek nélkül)
magasság 34cm

Zsebek mérete:
Szélesség 43cm
mélység 8cm
magasság 26cm

További információk

Gyártó