GURU FUSION CARRYALL (GLG032)

Cikkszám: GLG032 Kategória:

Leírás

Lehet, hogy a GURU FUSION XL CARRYALL egy kicsit túlzás! ???? De itt a kistesó, ami már a megszokott méretekkel, kapacitással bír!
A GURU FUSION CARRYALL táska a kisebb rakósbotos görgők szállítására készült, de emellett számos egyéb, nagy kiterjedésű kiegészítő is elfér, mint például feeder karok, rakósbot- vagy topszet tartók, pótlábak.
A fő tároló rekesz mellett két nagy első zseb található a táskán, amelyek tökéletesek kisebb kiegészítőkhöz, előketartókhoz. A táska fő részének a belsejében mindkét oldalon rugalmas háló van, melyekkel a kisebb tárgyak is biztonságosan rögzítve szállíthatóak.Mint az összes eddigi táska sorozatnál, az egész táska rendkívül tartós anyagból készül, amely képes megtartani a nagy súlyt, amit ebbe a táskába pakolunk. A túlméretezett cipzárfogantyú és Guru logóval ellátott cipzárhúzók hosszú élettartamra vannak tervezve.
Kézi hordszíj egy tépőzáras markolattal rendelkezik, és egy állítható, levehető vállszíj is segíti a táska horgászhelyre történő szállítását.
Főbb jellemzők:
vállpánt
merev alj
erős cipzár
Táska mérete:
Szélesség 85cm
mélység 25cm (zsebek nélkül)
magasság 30cm

További információk

Gyártó